Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Може ли да го контролирам семафорот преку WI-FI или Bluetooth?

Да, нашиот семафор може да се контролира преку WI-FI и Bluetooth.

Дали е контролиран од компјутерски систем?

Да, нашиот најнов систем за контрола се базира на компјутер, IPAD и мобилен телефон.

Можете ли да обезбедите услуга за насоки за инсталација во странство?

Да, би можеле да испратиме инженерски тим да помогне со инсталацијата на лице место.

Може ли да добијам дизајн на раскрсница или целосно решение за семафор?

Секако, само контактирајте не за да добиете повеќе информации.

Која е гаранцијата?

Пет години.

Дали можете да направите OEM?

Да, можеме да ОЕМ за вас и да го поднесеме законот за права на интелектуална сопственост.

Дали сте фабрика?

Да, нашата фабрика лоцирана во Јангжу, провинцијата Џиангсу, НР Кина.и нашата фабрика е во Гаоју, провинцијата Џиангсу.

Која е гаранцијата за вашиот производ?

Гаранцијата е најмалку 1 година, бесплатно заменете ја батеријата во гаранцијата, но ние обезбедуваме услуга од почеток до крај.

Можете ли да обезбедите бесплатен примерок?

За батерија со ниска цена, можеме да обезбедиме бесплатен примерок, за висока цена батерија, цената на примерокот може да ви се врати во следните нарачки.