Зошто да не изберете нас

Да обезбеди внимателна и прецизна услуга за корисниците.

Компанијата Xintong е основана во 1999 година, со повеќе од 340 вработени и се занимава со интелигентен транспорт и безбедносен инженеринг.

За нас

Ве молиме оставете ја вашата е-пошта, ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.