За нас

Профил на компанијата

Yangzhou XINTONG Traffic Equipment Group Co., Ltd. е најраната професионална компанија која се занимава со производство на комплетна серија на сообраќајна опрема, како иработи на интелигентни сообраќајни и безбедносни проекти.Ксин Тонг е основан во 1999 година, со над 340 вработени, оттогаш, ние инсистираме на специфичнитенасока на развој и направете го производот сериски, вклучувајќи систем за семафори, семафор, семафорски столб, контролер на семафор, сообраќаен знак, столб за сообраќаен знак, соларсистем за улично осветлување, паметно улично светло.

Години

Компанијата XINTONG е основана во 1999 година.

+
Вработените

Компанијата XINTONG има повеќе од 340 вработени.

+
Земји

Производите успешно се применуваат во над 150 земји.

Зошто да не изберете нас

XINTONG е награден со познатиот бренд на провинцијата Џиангсу, Национално претпријатие за висока технологија, кредитно претпријатие во провинцијата, квалификација од А-одделение за безбедносно претпријатие, квалификација А-одделение за изградба на осветлување на патишта, сертификат 3C, кредитна квалификација ААА.
XINTONG инсистира на континуиран развој на производни и технички иновации, постојано ја подобрува услугата за клиентите и има група професионален и агресивен тим.Ние го земаме квалитетот како прво верување;гледаме како наша одговорност да работиме на интелигентни проекти за сообраќај и безбедност додека тие не станат извонредни дела;земете го како наша цел да воспоставиме целосен опсег на услуги за корисниците.До сега, XINTONG стана големо претпријатие со интеграција на дизајн на производи, производство, продажба, сервис и инженерство.

Сертификат за квалификација (10)
Сертификат за квалификација (12)
Сертификат за квалификација (14)
Сертификат за квалификација (5)

Контактирајте не

Во иднина, компанијата дополнително ќе го подобри нивото на услуги, ќе го подобри системот на услуги, за да обезбеди внимателна и прецизна услуга за корисниците.Спроведување на научни и технолошки иновации, постојано подобрување на квалитетот на производите, лансирање на повеќе производи, прилагодување на трендот на социјалната интелигенција;Да се ​​создаде корпоративна култура со иновација, практичност и услуга како главна конотација;Подобрете го претпријатието за да стане одличен интелигентен транспорт комплетен сет на добавувачи, интегратори и даватели на инженерски услуги на свесност, за да обезбеди подобри интелигентни услуги за социјално управување.

Посети на клиенти

Посети на клиенти 1
Посети на клиенти 2
Посети на клиенти 3
Посети на клиенти 4
Посети на клиенти во Бурунди
Посети на клиенти во Саудиска Арабија
посети на клиенти (6)
посети на клиенти (17)
посети на клиенти (15)
посети на клиенти (16)
посети на клиенти (8)
посети на клиенти (10)
посети на клиенти (14)
околу (2)
околу (1)
посети на клиенти (7)
посети на клиенти (11)
посети на клиенти (9)