Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku bisa ngontrol lampu lalu lintas liwat WI-FI utawa Bluetooth?

Ya lampu lalu lintas kita bisa dikontrol liwat WI-FI lan Bluetooth.

Apa iku dikontrol dening sistem adhedhasar komputer?

Ya, sistem kontrol paling anyar kita adhedhasar komputer, IPAD lan ponsel.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan pandhuan instalasi ing luar negeri?

Ya, kita bisa ngirim tim insinyur kanggo mbantu instalasi ing situs.

Apa aku bisa njaluk desain persimpangan utawa solusi lengkap kanggo lampu lalu lintas?

Manawa mung hubungi kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

Apa garansi?

limang taun.

Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

Ya, kita bisa OEM kanggo sampeyan lan ngirim hukum hak properti intelektual.

Apa sampeyan pabrik?

Ya, pabrik kita dumunung ing Yangzhou, provinsi Jiangsu, RRC.lan Pabrik kita ana ing Gaoyou, provinsi Jiangsu.

Apa garansi produk sampeyan?

Garansi paling sethithik 1 taun, baterei ganti gratis ing garansi, nanging, kita nyedhiyakake layanan saka wiwitan nganti pungkasan.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake sampel gratis?

Kanggo baterei rega murah, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis, kanggo baterei rega dhuwur, biaya sampel bisa bali menyang sampeyan ing pesenan ing ngisor iki.