Процес на производство

Процес на производство на соларни панели

1.Автоматско сечење

Автоматско сечење

2.Автиматско заварување

Автоматско заварување

3.Автоматско спојување

Автоматско спојување

4. Ламинирани

Ламинирани

5.ЕЛ Тест

ЕЛ тест

6.Автоматско врамување

Автоматско врамување

7. Автоматско полнење со лепак

Автоматско полнење со лепак

8. Визуелна инспекција

Визуелна инспекција

9. Пакување

Пакување

Процес на производство на галванизиран столб

сечење

Сечење

засилување-ребро-сечење

Зајакнувачко сечење на ребрата

тркалање

Тркалање

обликување на прирабница

Обликување на прирабница

фланг-удирање

Удирање со фланг

прирабница-заварување

Заварување со прирабници

рачно-заварување

Рачно заварување

полирање

Полирање

пластично-спреј

Пластичен спреј