Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

A mund ta kontrolloj semaforin përmes WI-FI ose Bluetooth?

Po semafori ynë mund të kontrollohet përmes WI-FI dhe Bluetooth.

A kontrollohet nga një sistem i bazuar në kompjuter?

Po sistemi ynë i fundit i kontrollit bazohet në kompjuter, IPAD dhe telefon celular.

A mund të ofroni shërbim udhëzues instalimi jashtë shtetit?

Po, ne mund të dërgojmë ekipin e inxhinierëve për të ndihmuar me instalimin në vend.

A mund të marr projektin e kryqëzimit ose zgjidhjen e plotë për semaforin?

Sigurisht, thjesht na kontaktoni për të marrë më shumë informacion.

Cila është garancia?

Pese vite.

A mund të bëni OEM?

Po, ne mund të OEM për ju dhe të paraqesim ligjin e të drejtave të pronësisë intelektuale.

A jeni një fabrikë?

Po, fabrika jonë ndodhet në Yangzhou, provincën Jiangsu, PRC.dhe fabrika jonë është në Gaoyou, provincën Jiangsu.

Cila është garancia e produktit tuaj?

Garancia është të paktën 1 vit, zëvendësimi i baterisë falas në garanci, por, ne ofrojmë shërbimin nga fillimi në fund.

A mund të jepni mostër falas?

Për baterinë me çmim të ulët, ne mund të ofrojmë mostër falas, për baterinë me çmim të lartë, kostoja e mostrës mund t'ju kthehet në porositë e mëposhtme.