FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha kuring tiasa ngontrol lampu lalu lintas ngalangkungan WI-FI atanapi Bluetooth?

Leres lampu lalulintas urang tiasa dikontrol ngalangkungan WI-FI sareng Bluetooth.

Éta dikawasa ku sistem dumasar komputer?

Leres sistem kontrol panganyarna kami dumasar kana komputer, IPAD sareng telepon sélulér.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa bimbingan pamasangan luar negeri?

Sumuhun urang bisa ngirim tim insinyur pikeun mantuan kalawan instalasi onsite.

Naha kuring tiasa kéngingkeun desain simpang atanapi solusi lengkep pikeun lampu lalu lintas?

Pasti ngan ngahubungan kami pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep.

Naon jaminan?

Lima taun.

Naha anjeun tiasa ngalakukeun OEM?

Leres, urang tiasa OEM pikeun anjeun sareng ngalebetkeun hukum hak cipta intelektual.

Dupi anjeun pabrik?

Leres, pabrik kami aya di Yangzhou, propinsi Jiangsu, RRC.sareng pabrik kami aya di Gaoyou, propinsi Jiangsu.

Naon jaminan produk anjeun?

Garansi sahenteuna 1 taun, batré ngagantian gratis dina garansi, tapi, kami nyayogikeun jasa ti mimiti dugi ka akhir.

Dupi anjeun nyayogikeun sampel gratis?

Pikeun batré harga low, urang bisa nyadiakeun sampel bebas, pikeun batré harga tinggi, biaya sampel bisa balik ka anjeun dina urutan handap.