Поцинкуван столб за улично осветлување 14M

Краток опис:

1. Производител или добавувач на решенија, совладување и примена на меѓународниот стандард ASTM BS EN40 во дизајнот и производството.

2. Прецизно заварување, без заварување со истекување, без залак на работ, мазна површина без нечистотии.

3. Процес на прскање во прав, стабилност на облогата од чист полиестерски пластика во прав, силна адхезија, отпорност на УВ.Дебелина на филмот повеќе од 10um, силна адхезија.

4. Технологија за галванизирање на топло натопување, внатрешни и надворешни површини за 75 микрони над антикорозионниот третман со облога со цинк со топла натопи.

5. Едношалтерска услуга за владини проекти: идеен проект, привремени документи, распоред на производство за контрола на квалитетот, инженерски насоки за инсталација


Детали за производот

Стил на моделирање - квадратен столб

Поцинкуван-пол-1-(2)
Поцинкуван-пол-1-(3)
Поцинкуван-пол-1-(4)

Стил на моделирање - Фондација со квадратен пол

Поцинкуван-пол-2-(3)
Поцинкуван-пол-2-(1)
Поцинкуван-Пол-2-1

Стил на моделирање-Квадрат прав пост

Поцинкуван-пол-3-(2)
Поцинкуван-пол-3-(3)
Поцинкуван-пол-3-(1)

Стил на моделирање-Висок столб на јарболот

Поцинкуван-пол-4-(2)
Поцинкуван-пол-4-(1)
Поцинкуван-пол-3-(5)

Моделирање Стил-Свиткување рака пол

Поцинкуван-пол-5-(2)
Поцинкуван-пол-5-(3)
Поцинкуван-Пол-5-1

Моделирање Стил-Прилагодено прачка

Поцинкуван-пол-6-(3)
Поцинкуван-пол-6-(1)
Поцинкуван-пол-6-(2)

Стил на моделирање-Круг правилен столб

Поцинкуван-пол-7-(2)
Поцинкуван-пол-7-(3)
Поцинкуван-пол-7-(1)

Стил на моделирање-Круг правилен столб

Поцинкуван-пол-8-(2)
Поцинкуван-пол-8-(3)
Поцинкуван-пол-8-(4)

Стил на моделирање-Круг прав алуминиумски столб

Поцинкуван-пол-9-(2)
Поцинкуван-пол-9-1
Поцинкуван-пол-9-(1)

Моделирање стил-заострените пост

Поцинкуван-пол-10-(2)
Поцинкуван-пол-10-(3)
Поцинкуван-пол-10-(1)

Стил на моделирање-Конусен пол алуминиумско сидро

Поцинкуван-пол-11-(1)
Поцинкуван-пол-11-(2)
Поцинкуван-пол-11-1

Спецификации на производот

Поларното вратило- Поларното вратило е изработено од челична плоча од едноделна конструкција со минимална цврстина на отстапување

БазаПокријте- Секој склоп на прачка е испорачан со целосен долен капак.Други опции за покривање на основата се достапни на барање, вклучувајќи лиен алуминиум и фабрикувани челични капаци.

Завртки за сидро- Сидровите завртки ги исполнуваат кинеските национални стандарди и се опремени со две шестоаголни навртки и две рамни подлошки, со свиткување „L“ на едниот крај на завртката.

Заврши- Стандардните завршетоци се галванизирани или лакирани.Други опции за завршна обработка, вклучително и избор на боја на горниот слој, се достапни на барање.

Најчесто поставувани прашања

1.Кои се вашите цени?

Нашите цени се предмет на промена во зависност од понудата и другите фактори на пазарот.Ќе ви испратиме ажуриран ценовник откако ќе контактирате со вашата компанија

нас за дополнителни информации.

2.Дали имате минимална количина на нарачка?

Да, бараме сите меѓународни нарачки да имаат тековно минимално количество нарачка.Ако сакате да препродавате, но во многу помали количини, ви препорачуваме да ја погледнете нашата веб-страница

3.Дали можете да ја доставите соодветната документација?

Да, можеме да обезбедиме најголем дел од документацијата, вклучително и сертификати за анализа / усогласеност;Осигурување;Потекло и други извозни документи каде што е потребно.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи