14M Galvanized tiang lampu jalan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Gaya modeling - Kutub pasagi

Galvanized-Tiang-1-(2)
Galvanized-Tiang-1-(3)
Galvanized-Tiang-1-(4)

Gaya modeling - Square Kutub Yayasan

Galvanized-Tiang-2-(3)
Galvanized-Tiang-2-(1)
Galvanized-Kutub-2-1

Modeling Style-Kuadrat Pos lempeng

Galvanized-Tiang-3-(2)
Galvanized-Tiang-3-(3)
Galvanized-Tiang-3-(1)

Modeling Style-Tihang Tinggi Kutub

Galvanized-Tiang-4-(2)
Galvanized-Tiang-4-(1)
Galvanized-Tiang-3-(5)

Modeling Style-Bending Arm Kutub

Galvanized-Tiang-5-(2)
Galvanized-Tiang-5-(3)
Galvanized-Kutub-5-1

Modeling Style-Rod custom

Galvanized-Tiang-6-(3)
Galvanized-Tiang-6-(1)
Galvanized-Tiang-6-(2)

Modeling Style-Balik Kutub Lempeng

Galvanized-Tiang-7-(2)
Galvanized-Tiang-7-(3)
Galvanized-Tiang-7-(1)

Modeling Style-Balik Kutub Lempeng

Galvanized-Tiang-8-(2)
Galvanized-Tiang-8-(3)
Galvanized-Tiang-8-(4)

Modeling Style-Bander lempeng Aluminium Post

Galvanized-Tiang-9-(2)
Galvanized-Kutub-9-1
Galvanized-Tiang-9-(1)

Modeling Gaya-Tapered Post

Galvanized-Tiang-10-(2)
Galvanized-Tiang-10-(3)
Galvanized-Tiang-10-(1)

Modeling Style-Conical Kutub Aluminium jangkar

Galvanized-Tiang-11-(1)
Galvanized-Tiang-11-(2)
Galvanized-Kutub-11-1

Spésifikasi produk

Polar Aci- The polar aci dijieunna tina pelat baja konstruksi hiji-sapotong kalawan kakuatan ngahasilkeun minimum

DasarPanutup- Unggal assembly rod disadiakeun kalawan panutup handap pinuh.Pilihan panutup dasar sanésna sayogi upami dipénta, kalebet tuang aluminium sareng panutup baja anu didamel.

Jangkar Bolts- Baut jangkar nyumponan standar nasional Cina sareng dilengkepan dua kacang hex sareng dua mesin cuci datar, kalayan ngalipet "L" dina hiji tungtung baut.

Bérés- finish baku anu galvanized atanapi lacquered.Pilihan finish séjén, kaasup pilihan warna topcoat, sadia on pamundut.

FAQ

1.Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos kontak perusahaan anjeun

kami pikeun inpormasi salajengna.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami

3.Can anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali