Shtylla e ndriçimit rrugor të galvanizuar 14 m

Përshkrim i shkurtër:

1. Prodhuesi ose ofruesi i zgjidhjeve, zotëron dhe zbaton standardin ndërkombëtar ASTM BS EN40 në projektim dhe prodhim.

2. Saldim i saktë, pa saldim me rrjedhje, pa pickim buzësh, sipërfaqe e lëmuar pa papastërti.

3. Procesi i spërkatjes së pluhurit, qëndrueshmëria e veshjes me pluhur poliestër të pastër, ngjitje e fortë, rezistencë ndaj UV.Trashësia e filmit më shumë se 10um, ngjitje e fortë.

4. Teknologjia e galvanizimit me zhytje të nxehtë, sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme me 75 mikron mbi trajtimin antikoroziv të veshjes me zink të nxehtë.

5. Shërbimi me një ndalesë për projektet qeveritare: projektimi paraprak, dokumentet e përkohshme, orari i prodhimit të kontrollit të cilësisë, udhëzimet inxhinierike për instalimin


Detajet e produktit

Stili i Modelimit - Shtylla katrore

E galvanizuar-Pole-1-(2)
E galvanizuar-Pole-1-(3)
E galvanizuar-Pole-1-(4)

Stili i modelimit - Fondacioni i shtyllës katrore

Galvanizuar-Pole-2-(3)
E galvanizuar-Pole-2-(1)
Galvanizuar-Pole-2-1

Stili i modelimit-Shtëpi i drejtë

Galvanizuar-Pole-3-(2)
E galvanizuar-Pole-3-(3)
E galvanizuar-Pole-3-(1)

Stili i modelimit-Shtyle e Direkut të Lartë

Galvanizuar-Pole-4-(2)
E galvanizuar-Pole-4-(1)
E galvanizuar-Pole-3-(5)

Stili i modelimit-Shtyle e krahut të përkuljes

E galvanizuar-Pole-5-(2)
E galvanizuar-Pole-5-(3)
Galvanizuar-Pole-5-1

Modelimi Style-Custom Rod

E galvanizuar-Pole-6-(3)
E galvanizuar-Pole-6-(1)
E galvanizuar-Pole-6-(2)

Stili i modelimit-Pole e drejtë e rrumbullakët

Galvanizuar-Pole-7-(2)
Galvanizuar-Pole-7-(3)
E galvanizuar-Pole-7-(1)

Stili i modelimit-Pole e drejtë e rrumbullakët

Galvanizuar-Pole-8-(2)
Galvanizuar-Pole-8-(3)
Galvanized-Pole-8-(4)

Stili i modelimit-Posta e drejtë e rrumbullakët prej alumini

Galvanizuar-Pole-9-(2)
Galvanizuar-Pole-9-1
E galvanizuar-Pole-9-(1)

Postim me stil modelimi

Galvanizuar-Pole-10-(2)
E galvanizuar-Pole-10-(3)
E galvanizuar-Pole-10-(1)

Stili i modelimit-Spirancë alumini me shtyllë konike

Galvanizuar-Pole-11-(1)
Galvanized-Pole-11-(2)
Galvanizuar-Pole-11-1

specifikat e produktit

Bosht polar- Boshti polar është bërë nga pllakë çeliku me konstruksion një-pjesë me forcë rrjedhëse minimale

BazaMbulesë- Çdo montim shufra furnizohet me një mbulesë të plotë të poshtme.Opsione të tjera të mbulesës së bazës janë të disponueshme sipas kërkesës, duke përfshirë mbulesat e aluminit të derdhur dhe të fabrikuara prej çeliku.

Bulonat e ankorimit- Bulonat e ankorimit plotësojnë standardet kombëtare kineze dhe janë të pajisura me dy dado gjashtëkëndore dhe dy rondele të sheshta, me një kthesë "L" në njërin skaj të bulonit.

Përfundo- Përfundimet standarde janë të galvanizuara ose të llakuara.Opsione të tjera të përfundimit, duke përfshirë zgjedhjet e ngjyrave të veshjes së sipërme, janë të disponueshme sipas kërkesës.

FAQ

1.Cilat janë çmimet tuaja?

Çmimet tona mund të ndryshojnë në varësi të ofertës dhe faktorëve të tjerë të tregut.Ne do t'ju dërgojmë një listë çmimesh të përditësuar pas kontaktit me kompaninë tuaj

na për informacione të mëtejshme.

2.A keni një sasi minimale porosie?

Po, ne kërkojmë që të gjitha porositë ndërkombëtare të kenë një sasi minimale të vazhdueshme porosie.Nëse po kërkoni të rishisni, por në sasi shumë më të vogla, ju rekomandojmë të shikoni faqen tonë të internetit

3.A mund të jepni dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të ofrojmë shumicën e dokumentacionit duke përfshirë Certifikatat e Analizës / Përputhshmërisë;Sigurimi;Origjina, dhe dokumente të tjera eksporti ku kërkohet.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme