Tiang Lampu Jalan Galvanis 14M

Katrangan singkat:


Detail Produk

Gaya Modeling - Pole Square

Tiang-galvanis-1-(2)
Tiang-galvanis-1-(3)
Tiang-galvanis-1-(4)

Gaya Modeling - Square Pole Foundation

Tiang-galvanis-2-(3)
Tiang-galvanis-2-(1)
Galvanized-Pole-2-1

Gaya Modeling-Pos Lurus Square

Tiang-galvanis-3-(2)
Tiang-galvanis-3-(3)
Tiang-galvanis-3-(1)

Modeling Gaya-Tiang Tinggi Tiang

Tiang-galvanis-4-(2)
Tiang-galvanis-4-(1)
Tiang-galvanis-3-(5)

Modeling Gaya-Mlengkung Arm Pole

Tiang-galvanis-5-(2)
Tiang-galvanis-5-(3)
Galvanized-Pole-5-1

Modeling Gaya-Rod Kustom

Tiang-galvanis-6-(3)
Tiang-galvanis-6-(1)
Tiang-galvanis-6-(2)

Modeling Gaya-Babak Lurus Pole

Tiang-galvanis-7-(2)
Tiang-galvanis-7-(3)
Tiang-galvanis-7-(1)

Modeling Gaya-Babak Lurus Pole

Tiang-galvanis-8-(2)
Tiang-galvanis-8-(3)
Tiang-galvanis-8-(4)

Modeling Gaya-Bander Lurus Aluminium Post

Tiang-galvanis-9-(2)
Galvanized-Pole-9-1
Tiang-galvanis-9-(1)

Modeling Gaya-Tapered Post

Tiang-galvanis-10-(2)
Tiang-galvanis-10-(3)
Tiang-galvanis-10-(1)

Modeling Gaya-Conical Pole Aluminium Jangkar

Tiang-galvanis-11-(1)
Tiang-galvanis-11-(2)
Galvanized-Pole-11-1

Spesifikasi Produk

Poros Polar- Poros polar digawe saka piring baja saka konstruksi siji-potongan kanthi kekuatan ngasilake minimal

dhasarPanutup- Saben Déwan rod diwenehake karo tutup ngisor lengkap.Pilihan tutup dhasar liyane kasedhiya ing panyuwunan, kalebu cast aluminium lan fabricated isine baja.

Baut Jangkar- Baut jangkar nyukupi standar nasional Cina lan dilengkapi karo rong kacang hex lan rong mesin cuci sing rata, kanthi tikungan "L" ing salah sawijining ujung bolt.

Rampung- Rampung standar galvanis utawa lacquered.Pilihan finish liyane, kalebu pilihan warna topcoat, kasedhiya yen dijaluk.

FAQ

1.Apa rega sampeyan?

Rega kita bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise kontak perusahaan sampeyan

kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan