100W LED улично светло

Краток опис:

1. Употребата на соларни панели со посебен микрокомпјутер интелигентен контролер, светлосната енергија во електрична енергија, нема потреба од копање ровови и влечење линии, лесна инсталација, заштеда на енергија и заштита на животната средина.

Интелигентен контролер со 2 микрокомпјутер кој користи напредно производство ASIC, висока ефикасност на конверзија.

3. Со анти-преполнување, прекумерно празнење, автоматско прилагодување на струјата за полнење, обратна врска на поларитетот и излезна функција за заштита од краток спој, го продолжува работниот век на батеријата, безбеден и сигурен, лесен за употреба.

4. Батерија со висока ефикасност без одржување, силно складирање, издржливо.

5. Контролорот за време е автоматско следење, со различни сезони на светлосно време автоматски го прилагодува времето на светлина.


Детали за производот

Карактеристика

Висината на која е монтирана светилката

Растојанието помеѓу светилките

Светлосен настрешница, што се однесува на растојанието помеѓу работ на површината што треба да се осветли и положбата(ите) на оптичкиот центар(ите) на модул(ите) на изворот на светлина.

Растојанието на столбот од работ на коловозот

Аголот на навалување на светилката

Вистинското уредување на светилките на патот

Улица Сиера Леоне

XINTONG обезбедува комплетно решение за улично светло со LED за нашиот клиент во Сиера Леоне

случај-2
случај-1

Парк на САД

XINTONG обезбедува целосно интегрирано решение за соларна улична светлина за нашиот клиент од САД

Резиденција во Тајланд

XINTONG обезбедува целосно соларно решение за улично светло за нашиот клиент од Тајланд

случај-4
случај-3

Кинеската влада

XINTONG обезбедува целосно решение за соларна улична светлина, вклучувајќи машина за инсталација како што е прикажано на сликата за нашиот владин клиент

Лесна инспекција

Инспекција на сообразност

пакување-3
пакување-1

Пакување на производи

Силни пакувани картони отпорни на влага

Класификација на производи

Подготвен за испорака

пакување-2

Фабрика

Фабрика

Апликација

Светилките што се користат за осветлување на патиштата се нарекуваат улични светилки.Уредите за осветлување на патиштата кои користат LED диоди како извори на светлина се нарекуваат LED улични светла.Јадрото на LED улични светла е LED извор на светлина.Изворот на LED улично светло е составен од многу бели LED диоди со голема моќност поврзани преку хибридна врска.Покрај LED модулите, LED улични светла исто така вклучуваат погонска моќност, оптички компоненти и уреди за дисипација на топлина.

Нашиот сервисен процес

1. Разберете ги севкупните барања за решенија за улични светилки на клиентите, собирајте подетални информации за типовите на раскрсници, растојанието на уличните светилки, сценаријата за примена и така натаму

2. Анкета на лице место, далечинско видео анкета или соодветни фотографии на лице место обезбедени од клиентот

3. Дизајн цртежи (вклучувајќи планови на подот, цртежи со ефект, градежни цртежи) и

определување на планот за дизајн

4. Опрема прилагодено производство


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи