Drita e rrugës LED 100 W

Përshkrim i shkurtër:

1. Përdorimi i paneleve diellore me një kontrollues inteligjent të veçantë mikrokompjuterësh, energjia e dritës në energji elektrike, nuk ka nevojë për gërmime llogore dhe tërheqje linjash, instalim i lehtë, kursim i energjisë dhe mbrojtje mjedisore.

2 kontrollues inteligjent mikrokompjuterësh duke përdorur prodhim të avancuar ASIC, efikasitet të lartë konvertimi.

3. Me kundërmbimbushje, shkarkim të tepërt, rregullim automatik të rrymës së karikimit, lidhje të kundërt të polaritetit dhe funksion të mbrojtjes nga qarku i shkurtër i daljes, zgjat jetën e baterisë, e sigurt dhe e besueshme, e lehtë për t'u përdorur.

4. Bateri pa mirëmbajtje me efikasitet të lartë, ruajtje e fortë, e qëndrueshme.

5. Kontrolluesi i kohës është gjurmues automatik, me stinë të ndryshme të kohës së dritës rregullon automatikisht kohën e dritës.


Detajet e produktit

Veçori

Lartësia në të cilën është montuar ndriçuesi

Hapësira midis ndriçuesve

Mbingarkesa e dritës, e cila i referohet distancës midis skajit të sipërfaqes që do të ndriçohet dhe pozicionit(eve) të qendrës(ave) optike të modulit(ave) të burimit të dritës.

Largësia e shtyllës nga buza e rrugës

Këndi i animit të ndriçuesit

Rregullimi aktual i ndriçuesve në rrugë

Rruga Sierra Leone

XINTONG ofron zgjidhje të plotë të dritës së rrugës LED për klientin tonë në Sierra Leone

rasti-2
rasti-1

USA Park

XINTONG ofron zgjidhje të plotë të integruar të dritës së rrugës diellore për klientin tonë në SHBA

Rezidenca e Tajlandës

XINTONG ofron zgjidhje të plotë të dritës diellore të rrugës për klientin tonë në Tajlandë

rasti-4
rasti-3

Qeveria e Kinës

XINTONG ofron zgjidhje të plotë të dritës diellore të rrugës duke përfshirë makinën e instalimit siç tregohet në foto për klientin tonë qeveritar

Inspektimi i dritës

Inspektimi i konformitetit

paketim-3
paketim-1

Paketimi i produktit

Kartona të forta të paketuara rezistente ndaj lagështirës

Klasifikimi i produktit

Gati Për Dërgesë

paketim-2

Fabrika

Fabrika

Aplikacion

Llambat e përdorura për ndriçimin e rrugëve quhen llamba rrugore.Pajisjet e ndriçimit rrugor që përdorin LED si burime drite quhen dritat e rrugës LED.Thelbi i dritave LED të rrugës është burimi i dritës LED.Burimi i dritës së rrugës LED përbëhet nga shumë LED të bardhë me fuqi të lartë të lidhura përmes një lidhjeje hibride.Përveç moduleve LED, dritat e rrugës LED përfshijnë gjithashtu fuqinë e makinës, komponentët optikë dhe pajisjet e shpërndarjes së nxehtësisë.

Procesi ynë i shërbimit

1. Kuptoni kërkesat e përgjithshme të klientëve për zgjidhjen e llambave të rrugës, mblidhni informacion më të detajuar në lidhje me llojet e kryqëzimeve, ndarjen e llambave të rrugës, skenarët e aplikimit etj.

2. Sondazh në vend, sondazh me video në distancë ose foto përkatëse në vend të ofruara nga klienti

3. Vizatimet e projektimit (përfshirë planet e dyshemesë, vizatimet e efekteve, vizatimet e ndërtimit), dhe

përcaktoni planin e projektimit

4. Prodhimi i përshtatur i pajisjeve


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme