Lampu Jalan LED 100W Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Fitur

Dhuwur ing ngendi luminaire dipasang

Jarak antarane luminaires

Lampu overhang, sing nuduhake jarak antarane pinggiran permukaan sing bakal dipadhangi lan posisi (e) pusat optik modul sumber cahya.

Jarak saka pole saka pinggir dalan

Sudut miring saka luminaire

Tatanan nyata luminair ing dalan

Sierra Leone Street

XINTONG nyedhiyakake solusi lampu jalan sing dipimpin lengkap kanggo klien Sierra Leone

kasus-2
kasus-1

Taman USA

XINTONG nyedhiyakake solusi lampu jalan surya terpadu lengkap kanggo klien AS

Kediaman Thailand

XINTONG nyedhiyakake solusi lampu jalan surya lengkap kanggo klien Thailand

kasus-4
kasus-3

Pemerintah China

XINTONG nyedhiyakake solusi lampu jalan surya lengkap kalebu mesin instalasi kaya sing ditampilake ing gambar kanggo klien pemerintah kita

Inspeksi cahya

Inspeksi Kesesuaian

packing-3
packing-1

Produk Packing

Karton sing dikemas kanthi tahan kelembapan sing kuwat

Klasifikasi produk

Siap Kirim

packing-2

Pabrik

Pabrik

Aplikasi

Lampu sing digunakake kanggo lampu dalan diarani lampu jalan.Lampu dalan sing nggunakake LED minangka sumber cahya diarani lampu jalan LED.Inti saka lampu dalan LED yaiku sumber lampu LED.Sumber lampu jalan LED digawe saka akeh LED putih daya dhuwur sing disambungake liwat sambungan hibrida.Saliyane modul LED, lampu dalan LED uga kalebu daya drive, komponen optik, lan piranti disipasi panas.

Proses Layanan Kita

1. Ngerti syarat solusi lampu jalan sakabèhé pelanggan, ngumpulake informasi sing luwih rinci babagan jinis persimpangan, jarak lampu jalan, skenario aplikasi lan liya-liyane

2. Survei ing situs, survey video remot utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan

3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan

nemtokake rencana desain

4. Peralatan produksi khusus


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan