100W LED Lampu Jalan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Fitur

Jangkungna dimana luminaire dipasang

Jarak antara luminaires

Lampu overhang, nu nujul kana jarak antara ujung beungeut cahayana jeung posisi (s) puseur optik (s) modul sumber cahaya.

Jarak tihang ti tepi jalan

Sudut Dengdekkeun tina luminaire nu

Susunan sabenerna luminaires di jalan

Jalan Sierra Leone

XINTONG nyayogikeun solusi lampu jalan anu lengkep pikeun klien Sierra Leone kami

kasus-2
kasus-1

Taman AS

XINTONG nyayogikeun solusi lampu jalan surya Terpadu lengkep pikeun klien AS kami

Thailand Residence

XINTONG nyayogikeun solusi lampu jalan surya lengkep pikeun klien Thailand kami

kasus-4
kasus-3

Pamaréntah Cina

XINTONG nyadiakeun solusi lampu jalan surya lengkep kaasup mesin instalasi ditémbongkeun saperti dina gambar pikeun klien pamaréntah urang

Inspeksi cahaya

Pamariksaan conformity

bungkusan-3
bungkusan-1

Bungkusan Produk

karton dipak Uap-bukti kuat

Klasifikasi produk

Siap Pikeun Pangiriman

bungkusan-2

Pabrik

Pabrik

Aplikasi

Lampu anu dipaké pikeun penerangan jalan disebut lampu jalan.Lampu jalan anu nganggo LEDs salaku sumber cahaya disebut lampu jalan LED.Inti lampu jalan LED nyaéta sumber lampu LED.Sumber lampu jalan LED diwangun ku loba LED bodas-daya luhur disambungkeun ngaliwatan sambungan hibrid.Salian modul LED, lampu jalan LED ogé ngawengku kakuatan drive, komponén optik, jeung alat dissipation panas.

Proses Palayanan Kami

1.Understand sarat solusi lampu jalan konsumén sakabéh, kumpulkeun inpo nu leuwih lengkep ngeunaan jenis simpang, dipasing lampu jalan, skenario aplikasi jeung saterusna

2. Dina situs survéy, survéy video jauh atawa pakait poto dina loka disadiakeun ku nasabah

3. Gambar desain (kaasup rencana lantai, gambar pangaruh, gambar konstruksi), jeung

nangtukeun rencana rarancang

4. Equipment ngaropéa produksi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali