pse na zgjodhet ne

Për të ofruar shërbim të kujdesshëm dhe të përpiktë për përdoruesit.

Kompania Xintong është themeluar në vitin 1999, me më shumë se 340 punonjës dhe është e angazhuar në transportin inteligjent dhe inxhinierinë e sigurisë.

Rreth Nesh

Ju lutemi lini emailin tuaj, ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.