Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

Yangzhou XINTONG Traffic Equipment Group Co., Ltd. është ndërmarrjet më të hershme profesionale të angazhuara në prodhimin e serive të plota të pajisjeve të trafikut, si dheduke punuar në projekte inteligjente të trafikut dhe sigurisë.Xin Tong u krijua në 1999, me mbi 340 staf, që atëherë, ne kemi insistuar në specifikatdrejtimi i zhvillimit dhe bëjeni produktin një serial duke përfshirë sistemin e semaforit, semaforin, shtyllën e semaforit, kontrolluesin e semaforit, shenjën e trafikut, shtyllën e sinjalistikës së trafikut, solaresistem ndriçimi rrugor, drita inteligjente e rrugës.

vite

Kompania XINTONG është themeluar në vitin 1999.

+
Punonjësit

Kompania XINTONG ka më shumë se 340 punonjës.

+
shtetet

Produkte të aplikuara me sukses në mbi 150+ vende.

pse na zgjodhet ne

XINTONG është nderuar për Markën e Famshme të Provincës Jiangsu, Ndërmarrjen Kombëtare të Teknologjisë së Lartë, Ndërmarrjen e Kreditit të Provincës, Kualifikimin e gradës A të Ndërmarrjes së Sigurisë, Kualifikimin e klasës A të ndërtimit të ndriçimit rrugor, certifikatën 3C, kualifikimin e kredisë AAA.
XINTONG këmbëngul në zhvillimin e vazhdueshëm të produktit dhe inovacionit teknik, të vazhdojë të përmirësojë shërbimin ndaj klientit dhe të ketë një grup ekipi profesional dhe agresiv.Ne e marrim cilësinë si besimin e parë;e shohim si përgjegjësinë tonë të punojmë në projekte inteligjente të trafikut dhe sigurisë derisa ato të bëhen vepra të jashtëzakonshme;e marrim si qëllimin tonë krijimin e një game të plotë shërbimesh për përdoruesit.Deri më tani, XINTONG është bërë një ndërmarrje e madhe me integrimin e dizajnit të produktit, prodhimit, shitjes, shërbimit dhe inxhinierisë.

Certifikata e kualifikimit (10)
Certifikata e kualifikimit (12)
Certifikata e kualifikimit (14)
Certifikata e kualifikimit (5)

Na kontaktoni

Në të ardhmen, kompania do të përmirësojë më tej nivelin e shërbimit, do të përmirësojë sistemin e shërbimit, për të ofruar shërbim të menduar dhe të përpiktë për përdoruesit.Kryerja e inovacionit shkencor dhe teknologjik, përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë së produktit, lansimi i më shumë produkteve, përshtatja me trendin e inteligjencës sociale;Të krijojë një kulturë korporative me inovacionin, prakticitetin dhe shërbimin si konotacion kryesor;Përmirësoni ndërmarrjen për t'u bërë një komplet i shkëlqyer transporti inteligjent i furnizuesve, integruesve dhe ofruesve të shërbimeve inxhinierike të ndërgjegjësimit, për të ofruar shërbime më të mira inteligjente për menaxhimin social.

Vizitat e klientëve

Vizitat e klientëve 1
Vizitat e klientëve 2
Vizitat e klientëve 3
Vizitat e klientëve 4
Vizitat e klientëve në Burundi
Vizitat e klientëve në Arabinë Saudite
vizitat e klientëve (6)
vizitat e klientëve (17)
vizitat e klientëve (15)
vizitat e klientëve (16)
vizitat e klientëve (8)
vizitat e klientëve (10)
vizitat e klientëve (14)
rreth (2)
rreth (1)
vizitat e klientëve (7)
vizitat e klientëve (11)
vizitat e klientëve (9)