Jalan Smart Solar Panel Power Lumen Lumen Solar Street Light

Katerangan pondok:

Lampu jalan anu dipimpin surya:

panel surya: pakét karton jeung Usuk

Batré: pakét karton sareng Usuk

Controller: pakét karton sareng Usuk

Tiang: bungkus gelembung

Fixture: pakét karton jeung Usuk

Palabuhan: Pelabuhan Yangzhou atanapi Pelabuhan Shanghai


Rincian produk

30W

40W

50W

60W

80W

100W

120W

Parameter

Kelas tinggi Integrated maot-casting Aluminium hal alloy.

Modeu cahaya nganggo sénsor radar intelijen, sénsor jarak jauh.

Sudut pandang 140 °, cahayana langkung seueur.

Gampang dipasang, pangropéa, Otomatis on / off

Kalayan kadali jauh, téhnologi UVA, mawa résistansi korosi tinggi, operasi kadali jauh 30m, 4 mode cahaya.

Pintonan produk

300w sadayana dina hiji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (1)
300w sadayana dina hiji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (2)
300w sadayana dina hiji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (4)
300w sadayana dina hiji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (3)
rinci-3

Efisiensi > 20% Panel Surya

►Tipe:Modul Mono.PV

► Éféktivitas luhur: > 20%

► garansi 25 taun

Sénsor gelombang mikro

► Desain Switch On-off

rinci-2
rinci-1

Caang ekstrim

►Distribusi cahaya lensa

►Cahaya réfraksi dina lensa pikeun ningkatkeun kacaangan

► Énergi éfisién

Die-cast Aluminium Awak

►Kapasitas antioksidan anu kuat

►Karasa High, umur panjang

► IP65 waterproof

rinci-4

Lampu Solar Terpadu- Laporan IEC

Aplikasi

Lampu jalan surya terintegrasi sareng batré Litium Fosfat, panel surya sareng carjer diwangun kana luminaire.Sumber LED anu tiasa dimiringkeun sacara mandiri sareng kurung dipasang kutub ngamungkinkeun sinar cahaya fokus kana jalan, sareng panel surya nuju panonpoé.Sénsor gerak dumasar gelombang mikro pikeun ngaoptimalkeun otonomi batré.

Prosés Produksi

30W
40W
50W
80W
120W

Prosés Layanan Kami

1.Understand sarat solusi lampu jalan konsumén sakabéh, kumpulkeun inpo nu leuwih lengkep ngeunaan jenis simpang, dipasing lampu jalan, skenario aplikasi jeung saterusna
2. Dina situs survéy, survéy video jauh atawa pakait poto dina loka disadiakeun ku nasabah
3. Gambar desain (kaasup rencana lantai, gambar pangaruh, gambar konstruksi), jeung
nangtukeun rencana rarancang
4. Equipment ngaropéa produksi

Kasus Proyék

40W

40W

50W

50W

80W

80W

100W

100W

Pamasangan Pamasangan

Amérika-(1)
Amérika-(6)
Amérika-(5)
Amérika-(8)

Amérika

Kamboja-(1)
Kamboja-(4)
Kamboja-(2)
Kamboja-(6)

Kamboja

Indonésia-(1)
Indonésia-(4)
Indonésia-(2)
Indonésia-(5)

Indonésia

Filipina-(1)
Filipina-(4)
Filipina-(2)
Filipina-(5)

Filipina

FAQ

1. Sabaraha jinis produk anjeun gaduh?

Ayeuna Jalan Smart gaduh 12 jenis lampu taman surya béda, lampu jalan surya, bisa minuhan requirement.2.Where béda Anjeun bisa Pasang produk anjeun?

Produk Jalan Smart cocog pikeun jalan Padésan, Palataran, Villa, Taman, Alun-alun, Ladang, Pabrik, Jalur Slow, jsb ...

3.Naon sertipikat produk anjeun gaduh?

Jalan Smart fokus kana lampu jalan surya kualitas luhur.Nepi ka ayeuna produk geus kaliwat CE, FCC, CQC, SGS, ISO9001: 2008certifications.Unggal lampu jalan surya parantos lulus uji IP65, uji semprot uyah, uji gaya angin IK08 anu ngabantosan ngirangan hariwang anjeun.Sareng salaku perusahaan téknologi tinggi, lampu jalan surya terpadu Jalan Smart gaduh langkung ti 60pcs patén dina struktur & penampilan & sirkuit.

4.Can abdi gaduh katalog sareng spésifikasi produk anjeun?

Leres, pls kontak sareng salesman kami pikeun kéngingkeun file panganyarna.

5.Can abdi gaduh urutan sampel pikeun lampu jalan surya?

Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.

6.What ngeunaan waktos kalungguhan?

3 poé pikeun sampel, 1-2 minggu pikeun produksi masal.

7.Do anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan lampu jalan surya?

1pc pikeun mariksa sampel nyaéta sadia


  • saméméhna:
  • Teras:

  • LED 30WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K(3000K-7000K tiasa ngaropea)
    Batré LifePO4 300WH 12.8V
    Panel surya 18V50W Diimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 60-65mm
    Gunung Jangkungna 6~7m (Nyarankeun masang antara space20-25m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 820 * 385 * 180 mm
    Lampu LED 80 PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Sénsor gelombang mikro)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun
    LED 40WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K (eta tiasa ngaropéa)
    Batré LifePO4 310WH 12.8V
    Panel surya 18V65WIimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 60-65mm
    Gunung Jangkungna 7 ~ 8m (Nyarankeun masang antara space25-30m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 960 * 385 * 180 mm
    Lampu LED 80 PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Sénsor gelombang mikro)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun
    LED 50WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K (eta tiasa ngaropéa)
    Batré LifePO4 400WH 12.8V
    Panel surya 18V70WI Diimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 60-65mm
    Gunung Jangkungna 7~9m (Nyarankeun masang antara space20-30m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1190 * 385 * 180 mm
    Lampu LED 160 PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Macrowave Sénsor)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun
    LED 60WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K (eta tiasa ngaropéa)
    Batré LifePO4 460WH 12.8V
    Panel surya 18V80WI Diimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 60-65mm
    Gunung Jangkungna 7~9m (Nyarankeun masang antara space20-30m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1190 * 385 * 180 mm
    Lampu LED 160 PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Sénsor gelombang mikro)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun
    LED 80WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K (eta tiasa ngaropéa)
    Batré LifePO4 630WH 12.8V
    Panel surya 18V100WIimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 70-76mm
    Gunung Jangkungna 8~10m (Nyarankeun masang antara space25-35m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1630 * 385 * 55mm (lampu LED) 585 * 125 * 320m (Kurung)
    Lampu LED 160 PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Sénsor gelombang mikro)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun
    LED 100WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K (eta tiasa ngaropéa)
    Batré LifePO4 700WH 12.8V
    Panel surya 18V130WIimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 70-76mm
    Gunung Jangkungna 9 ~ 12m (Nyarankeun masang antara space30-40m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1950*385*55mm(Lampu LED)585*125*320m(Kurung)
    Lampu LED 240PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Sénsor gelombang mikro)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun
    LED 120WBridgelux chips3030(Waktu hirup 100000 jam)
    Lumén (LM) 170LM/W
    Suhu Warna 6000K ~ 6500K (eta tiasa ngaropéa)
    Batré LifePO4 800WH 12.8V
    Panel surya 18V140WIimpor Efisiensi Tinggi Monocrystalline Silicon
    Pasang diaméterna kutub 70-76mm
    Gunung Jangkungna 9 ~ 12m (Nyarankeun masang antara space30-40m)
    Waktos Ngecas Solar 6 jam ku cahya panonpoé caang
    Poé mendung/hujan 12 poé mendung/hujan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (perlakuan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1950*385*55mm(Lampu LED)585*125*320m(Kurung)
    Lampu LED 240PCS
    Sénsor gerak Sumuhun (Sénsor gelombang mikro)
    Kadali jauh Leres(1pc remote control per lot)
    Tahan cai IP65
    Gawé Tempreture -25 ℃ nepi ka 65 ℃
    Sertipikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 Taun

    Produk patali