Road Smart Solar Panel Power High Lumen Solar Street Light

Katrangan singkat:

Lampu jalan surya sing dipimpin:

Panel surya: paket karton lan pallet

Baterei: paket karton lan pallet

Controller: paket karton lan pallet

Pole: bubble wrap

Fixture: paket karton lan pallet

Pelabuhan: Pelabuhan Yangzhou utawa Pelabuhan Shanghai


Detail Produk

30W

40W

50W

60W

80W

100W

120W

Paramèter

Kelas dhuwur Integrated die-casting Aluminium alloy kasus.

Mode cahya nggunakake senor radar intelijen, sensor jarak adoh.

Sudut tampilan 140 °, nyedhiyakake area sing luwih akeh.

Gampang kanggo nginstal, pangopènan, Auto on / off

Kanthi remot kontrol, teknologi UVA, nggawa tahan karat dhuwur, operasi remot kontrol 30m, 4 mode cahya.

Tampilan produk

300w kabeh ing siji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (1)
300w kabeh ing siji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (2)
300w kabeh ing siji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (4)
300w kabeh ing siji terpadu dipimpin lampu jalan surya aluminium ip65 waterproof outdoor (3)
rincian-3

Efisiensi > 20% Panel Surya

►Tipe:Modul Mono.PV

► Efisiensi dhuwur:> 20%

► Garansi 25 taun

Sensor gelombang mikro

► Desain Switch On-off

rincian-2
rincian-1

Padhang banget

► Distribusi cahya lensa

►Cahya refracts ing lensa kanggo nambah padhange

► Irit energi

Die-cast Aluminium Body

► Kapasitas antioksidan sing kuat

► Kaku dhuwur, umur dawa

► IP65 anti banyu

rincian-4

Lampu Solar Terpadu- Laporan IEC

Aplikasi

Lampu jalan surya terintegrasi kanthi baterei Lithium Phosphate, panel surya lan pangisi daya sing dibangun ing luminer.Sumber LED sing bisa diiringake lan krenjang pemasangan kutub ngidini sinar cahya fokus ing dalan, lan panel surya menyang srengenge.Sensor gerak adhedhasar gelombang mikro kanggo ngoptimalake otonomi baterei.

Proses Produksi

30W
40W
50W
80W
120W

Proses Layanan Kita

1. Ngerti syarat solusi lampu jalan sakabèhé pelanggan, ngumpulake informasi sing luwih rinci babagan jinis persimpangan, jarak lampu jalan, skenario aplikasi lan liya-liyane
2. Survei ing situs, survey video remot utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan
nemtokake rencana desain
4. Peralatan produksi khusus

Kasus Proyek

40W

40W

50W

50W

80W

80W

100W

100W

Adegan Instalasi

Amerika-(1)
Amerika-(6)
Amerika-(5)
Amerika-(8)

Amerika

Kamboja-(1)
Kamboja-(4)
Kamboja-(2)
Kamboja-(6)

Kamboja

Indonesia-(1)
Indonesia-(4)
Indonesia-(2)
Indonesia-(5)

Indonesia

Filipina-(1)
Filipina-(4)
Filipina-(2)
Filipina-(5)

Filipina

FAQ

1. Pira jinis produk sampeyan duwe?

Saiki Road Smart duwe 12 jinis lampu taman surya sing beda-beda, lampu jalan surya, bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.2. Ing endi bisa Instal produk sampeyan?

produk Road Smart cocok kanggo dalan deso, Courtyard, Villa, Park, Square, Farm, Pabrik, Slow lane etc ... panggonan ngendi needlecord cahya lan karo cukup Sunshine.

3. Apa sertifikat produk sampeyan?

Road Smart fokus ing cahya werna solar kualitas dhuwur.Nganti saiki produk wis lulus CE, FCC, CQC, SGS, ISO9001: 2008 sertifikasi.Saben lampu jalan surya wis lulus tes IP65, tes semprotan uyah, tes tenaga angin IK08 sing mbantu nyuda kuwatir.Lan minangka perusahaan teknologi dhuwur, lampu jalan surya terpadu Road Smart duwe luwih saka 60pcs paten babagan struktur & penampilan & sirkuit.

4. Bisa aku duwe katalog lan spesifikasi produk sampeyan?

Ya, pls hubungi salesman kita kanggo njaluk file paling anyar.

5. Bisa aku duwe pesenan sampel kanggo lampu werna solar?

Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

6. Apa bab wektu timbal?

3 dina kanggo conto, 1-2 minggu kanggo produksi massal.

7. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan lampu jalan surya?

1pc kanggo mriksa sampel kasedhiya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • LED 30WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K(3000K-7000K bisa ngatur)
    Baterei LifePO4 300WH 12.8V
    Panel Surya 18V50W Diimpor Efficiency Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 60-65 mm
    Mounting Dhuwur 6~7m (Saranake nginstal ing antarane space20-25m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 820 * 385 * 180 mm
    Lampu LED Kab 80PCS
    Sensor gerak Ya (Sensor Gelombang Mikro)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun
    LED 40WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K (bisa disesuaikan)
    Baterei LifePO4 310WH 12.8V
    Panel Surya 18V65WI Diimpor Efficiency Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 60-65 mm
    Mounting Dhuwur 7~8m (Saranake nginstal ing antarane space25-30m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 960 * 385 * 180 mm
    Lampu LED Kab 80PCS
    Sensor gerak Ya (Sensor Gelombang Mikro)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun
    LED 50WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K (bisa disesuaikan)
    Baterei LifePO4 400WH 12.8V
    Panel Surya 18V70WI Diimpor Efficiency Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 60-65 mm
    Mounting Dhuwur 7~9m (Saranake nginstal ing antarane space20-30m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1190 * 385 * 180 mm
    Lampu LED Kab 160PCS
    Sensor gerak Ya (Macrowave Sensor)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun
    LED 60WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K (bisa disesuaikan)
    Baterei LifePO4 460WH 12.8V
    Panel Surya 18V80WI Diimpor Efisiensi Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 60-65 mm
    Mounting Dhuwur 7~9m (Saranake nginstal ing antarane space20-30m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1190 * 385 * 180 mm
    Lampu LED Kab 160PCS
    Sensor gerak Ya (Sensor Gelombang Mikro)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun
    LED 80WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K (bisa disesuaikan)
    Baterei LifePO4 630WH 12.8V
    Panel Surya 18V100WIimpor Efisiensi Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 70-76 mm
    Mounting Dhuwur 8~10m (Saranake nginstal ing antarane space25-35m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1630*385*55mm(lampu LED)585*125*320m(Kurung)
    Lampu LED Kab 160PCS
    Sensor gerak Ya (Sensor Gelombang Mikro)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun
    LED 100WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K (bisa disesuaikan)
    Baterei LifePO4 700WH 12.8V
    Panel Surya 18V130WIimpor Efisiensi Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 70-76 mm
    Mounting Dhuwur 9~12m (Saranake nginstal ing antarane space30-40m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1950*385*55mm(lampu LED)585*125*320m(Kurung)
    Lampu LED Kab 240PCS
    Sensor gerak Ya (Sensor Gelombang Mikro)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun
    LED 120WBridgelux chips3030(Urip 100000 jam)
    Lumen (LM) 170LM/W
    Temperatur Warna 6000K ~ 6500K (bisa disesuaikan)
    Baterei LifePO4 800WH 12.8V
    Panel Surya 18V140WIimpor Efficiency Dhuwur Monocrystalline Silicon
    Instal diameteripun Pole 70-76 mm
    Mounting Dhuwur 9~12m (Saranake nginstal ing antarane space30-40m)
    Wektu Pangisian Daya Surya 6 jam dening suryo srengenge padhang
    Dina mendhung / udan 12 Dina Mendhung / Udan
    Bahan Aluminium Kelas Tinggi (pangobatan oksidasi anodik)
    Ukuran produk 1950*385*55mm(lampu LED)585*125*320m(Kurung)
    Lampu LED Kab 240PCS
    Sensor gerak Ya (Sensor Gelombang Mikro)
    Remot kontrol Ya (1 pc remote control per lot)
    anti banyu IP65
    Temperatur Kerja -25 ℃ nganti 65 ℃
    Sertifikat CE, ROHS, IP65
    Garansi 3 taun

    Produk sing gegandhengan