Su'ega Fa'agaio'iga Fa'ailo Saosaoa o le Solar

I le mulimulitaia o le moli moli moli feaveaʻi ma feaveaʻi faʻaaliga taʻavale auala, Xintong R & D matagaluega tuʻufaʻatasia le lelei o mea uma e lua ma atiina ae se faʻailoga fua o le saoasaoa o le la.

talafou-3-1

O le faʻailoga o le fuaina o le la e faʻaaogaina ai le radar radar sensing technology e otometi ai le saoasaoa o le taʻavale, le tele o puipuiga faʻaeletoroni o le matagaluega atoa, 12V vaivai le tulaga faigaluega o loʻo i ai nei, sapalai o le la, saogalemu, faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le atamai.

Fa'avae galue Ole fuaina ole saoasaoa ole Radar e fa'aaogaina le Doppler Effect principle: pe a o'o atu le fa'amoemoe ile antenna radar, ole a maualuga atu le fa'asologa o fa'ailoga fa'aalia nai lo le fa'avevela;i se isi itu, pe a alu ese le taulaʻiga mai le antenna, o le faʻaalia o faʻailoga faʻailoga o le a faʻaititia i le alalaupapa transmitter.I lenei auala, o le saoasaoa vavalalata o le sini ma le radar e mafai ona fuafuaina e ala i le suia o le tau o le taimi.Ua fa'aaogaina lautele i pisinisi e pei o su'ega saoasaoa a leoleo.

talafou-3-2

Vaega

1. Pe a ulufale le taavale i le vaega e iloa ai o le taavale saosaoa faʻamatalaga faʻailoga faʻailoga radar (e tusa ma le 150m i luma o le faʻailoga), o le microwave radar o le a otometi lava ona iloa le saoasaoa o le taavale ma faʻaalia i luga o le faʻaaliga LED e faamanatu ai le avetaavale e faʻaitiitia. le saoasaoa i le taimi., ina ia mafai ai ona faʻaitiitia faʻalavelave faʻafuaseʻi i luga o auala e mafua mai i le saoasaoa.

2. O le pusa pito i fafo e faʻaaogaina se taʻavale tuʻufaʻatasia, faʻatasi ai ma le mamanu matagofie ma le malosi e le susu.

3. O loʻo i ai se pu ki ki i tua, lea e faigofie mo asiasiga ma tausiga o oloa.

4. Fa'aaogaina o lamepa e sili atu le susulu, o le lanu e mata'utia ma e ese le lanu.

5. E faʻapipiʻiina i se paʻu, e faigofie, faigofie ma vave faʻapipiʻi.

6. Faʻamalosia e paneta sola, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, faigofie ona faʻaoga.

O loʻo taua i lalo se ata moni o le faʻapipiʻiina o Xintong Group i nofoaga eseese

talafou-3-3

Taimi meli: Feb-22-2022