Zhonggu Shipping har for nylig bygget det største indenlandske handelscontainerskib i Kina og lancerede sin første havn i Shandong

For nylig blev indvielsesceremonien for "Zhonggu Jinan", det første skib af den nybyggede "4600TEU indenlandske største containerskib"-serie af Zhonggu Shipping, afholdt ved kajen QQCTU101, Qianwan Port Area, Qingdao Port, Shandong Port. at "Zhonggu Jinan"-skibet blev navngivet og leveret ved No. 1 Wharf of Yangzijiang Shipbuilding Group den 11. oktober. Skibet har en lastekapacitet på omkring 89200 tons, det maksimale antal nominelle containere kan nå 4636 TEU, hovedmotoren effekt er 14000 kW, designhastigheden er 15 knob, og udholdenheden er 10000 sømil.

Samtidig har "Zhonggu Jinan"-runden de yderligere tegn på økologisk beskyttelse (G-ECO) og miljøbeskyttelse (G-EP), Det er en vigtig praksis for Zhonggu at implementere konceptet med grønt, kulstoffattigt. og cirkulær udvikling og fremskynde skibsfartens grønne og kulstoffattige omstilling.

Qingdao Port, den første havn i Shandong-provinsen, har en overlegen strategisk position og indtager den centrale position i havnecirklen i Nordøstasien Med avancerede havnefaciliteter og komplette og perfekte havnefunktioner er den et vigtigt internationalt handelsknudepunkt i det vestlige Stillehav og "bæltet og vejen" Et vigtigt brohoved i krydset, som svar på den nationale "dobbeltcyklus", "bæltet og vejen", RCEP udviklingsmuligheder og andre aspekter, det spiller en vigtig grundlæggende understøttende rolle.

lysstang 7

Zhonggu Shipping vil tilpasse 18 4600TEU-seriens første skibe, kaldet "Zhonggu Jinan", og starte sin første rejse i Qingdao Port, Shandong Port, hvilket markerer det strategiske samarbejde mellem Zhonggu Shipping og Shandong Port Group, og når en ny højde.

Zhonggu Shipping Group er den største private containerfragtvirksomhed i Kina og har et godt samarbejde med Shandong Port, De to sider har arbejdet sammen om at bygge en række højkvalitetsruter fra Shandong Port til Xiamen, Fujian, Guangzhou Nansha osv. , der gradvist danner en nord til nord indenlandske handel distributionscenter netværk fra Liaoshen til Guangdong og Guangxi i syd og Chongqing i vest har indset indenlandske kyst-og indre havne Munden er fuldt dækket.

Denne gang foretog det største indenlandske containerskib "Zhonggu Jinan" sin første rejse til Shandong Port, hvilket yderligere konsoliderede Shandong Port's. Rutefordelene langs "the Belt and Road" demonstrerer fuldt ud det dybe venskab mellem Zhonggu Shipping og Shandong Port, og udvide samarbejdet mellem Kinas strategiske samarbejde. Dernæst vil Shandong Port aktivt levere mere højkvalitets, effektive og bekvemme tjenester til store rederier såsom Zhonggu Shipping, Vi vil fuldt ud støtte rederier til at øge deres rutelayout og investeringer i transportkapacitet, og spille en platformsrolle og agglomerationseffekt for regional økonomisk udvikling, fremskynde konstruktionen af ​​verdensklasses havhavne.


Indlægstid: 24. oktober 2022